本欄作者保留版權,未經同意,不得轉載。連絡電郵: geegeelooloo@gmail.com

Friday, December 1, 2017

雪花糯米誌 Snowball Cakes (Banh Bao Chi) (12/01/17)



Ingredients:

Filling:
1/3 cup peeled split mung bean
1/8 tsp salt
1/2 cup water
1 cup frozen grated coconut, thawed
1/2 cup roasted peanuts, unsalted
1/4 cup water
1/4 cup sugar

Dough:
2 cups Mochiko glutinous rice flour
1 cup boiling water
1/4 cup sugar
food coloring: yellow, pink and Pandan paste

Cake Coating:
1 cup sweetened shredded coconut

Yields: 24 cakes

Nguyên liệu:

Nhân:
65 g đậu xanh cà không vỏ
1/8 m. cà phê muối
120 ml nước
150 g dừa nạo nhuyễn
75 g đậu phộng rang, không muối
60 ml nước
55 g đường

Bột vỏ:
340 g bột nếp Mochiko
240 g nước sôi
55 g đường
màu thực phẩm: vàng, hồng và màu lá dứa

Rắc Lên Bánh:
100 g dừa vụn có đường

Được: 24 bánh

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.