Friday, December 1, 2017
雪花糯米誌 Snowball Cakes (Banh Bao Chi) (12/01/17)
Ingredients:
Filling:
1/3 cup peeled split mung bean
1/8 tsp salt
1/2 cup water
1 cup frozen grated coconut, thawed
1/2 cup roasted peanuts, unsalted
1/4 cup water
1/4 cup sugar
Dough:
2 cups Mochiko glutinous rice flour
1 cup boiling water
1/4 cup sugar
food coloring: yellow, pink and Pandan paste
Cake Coating:
1 cup sweetened shredded coconut
Yields: 24 cakes
Nguyên liệu:
Nhân:
65 g đậu xanh cà không vỏ
1/8 m. cà phê muối
120 ml nước
150 g dừa nạo nhuyễn
75 g đậu phộng rang, không muối
60 ml nước
55 g đường
Bột vỏ:
340 g bột nếp Mochiko
240 g nước sôi
55 g đường
màu thực phẩm: vàng, hồng và màu lá dứa
Rắc Lên Bánh:
100 g dừa vụn có đường
Được: 24 bánh
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.